På gång hösten 2021!

RFSL

Just nu håller vi på att planera för höstens event och aktiviteter. Vi tror och hoppas på en rolig höst där vi får möjlighet att ses på riktigt. Här nedan följer lite info om vad som är på gång.

Hivtest med snabbsvar
Vi har möjlighet att få ett exklusivt gästbesök av RFSL:s förbundets ambulerande testningsverksamhet i höst. Därför skulle vi gärna vilja veta hur stor intresset är för detta. Om du tillhör målgruppen MSM (män som har sex med män) och/eller transpersoner, så får du gärna svara på denna enkät: https://forms.gle/XEsnvU1t2UDQLk9Q9

Dina svar är givetvis anonyma.

Terminsstart 26/8
Vi ser fram emot att äntligen kunna starta upp caféverksamheten igen. Terminsstart blir torsdagen den 26/8. Observera dock att det fortfarande är viktigt med god handhygien, hålla avstånd och att inte besöka oss vid förkylningssymtom.

Regnbågscafé med “Det lilla sexquizet” 23/9
Vi gästas på länk av Jon och Jonas från förbundet som kommer hålla i ett helt nytt sexquiz. Viktig kunskap, härliga skratt och fina priser utlovas.

Lokalen är stängd v 39-42
Föreningslokalen kommer vara stängd 27/9 – 25/10. Detta beror på ett omfattande arbete med vatten och avloppssystemet i området. Utan fungerande toalett, så kan vi inte hålla lokalen öppen. Våra cafékvällar kommer därför hållas på annan plats under denna period. Mer info kommer!